Hajper Uttag

Uttag i riktig hajper-fart!

Känner du igen dig när en insättning går på direkten – men uttag kan ta 3-5 bankdagar? Inte hos Hajper.com! Här hos oss skickas ditt uttag omedelbart och landar på din bank efter 15 minuter. 

Har du dessutom konto hos en av de större bankerna som SEB, Nordea, Swedbank, Handelsbanken så sker alla uttag med direkt banköverföring som innebär att ditt uttag går ännu fortare och kan landa redan efter 5 minuter. Det kallar vi uttag i hajper-fart!

Gå till casinot!

Storvinst, dags att casha ut? Det är enklare än man tror att ta ut pengar på Hajper. Följ vår steg-för-steg guide som bevisar hur snabbt det egentligen går.

  1. Se till att du är inloggad
  2. Klicka på din kontoprofil och välj Uttag
  3. Fyll i det belopp du vill ta ut
  4. Verifiera din transaktion med mobiltID
  5. Done!

Direkt efter att du verifierat transaktionen kommer Hajper skicka ditt uttag sedan är det upp till bankens system för hur snabbt de kan hantera din transaktion. Om du har exempelvis SEB kommer din transaktion (ditt uttag) hanteras per automatik och då genomföras omgående och sätts in på ditt konto på bara några minuter.

Hur lång tid tar det med de mindre bankerna?

Vi på Hajper skickar alltid alla uttag inom några minuter till alla banker oavsett storlek, men om du har konto hos exempelvis Ica-banken eller Danske Bank kan ditt uttag ta längre tid än hos de större bankerna. Anledningen är att dessa banker inte är integrerade med den teknik som behövs för att hantera direkta banköverföringar via betalningsmetoden Trusly. Listan över banker som kan hantera direkta banktransaktioner växer för varje år. Kolla gärna med din bank hur deras planer ser ut för när de planerar att uppgradera deras system.

Tiden som de mindre bankerna utlovar är 24h från uttagstillfället men räkna med att detta innebär banktider och att ett uttag på fredagskvällen mest troligt landar först på måndagen hos de mindre bankerna.

Hur bra är Hajper på uttag?

Hela 90% av alla uttag som genomförs landar på kundens bankkonto efter 15 minuter!

Tips på spel du kan testa på hajper.com