Mega Moolah

Mega Mooalah tar dig med till Afrikas savanner. Vinn med rätt kombinationer av lejon, zebror, elefanter och vattenbufflar på spelhjulen. Det här är ett av de mest populära bland våra online slots. Här får du veta mer om hur free spins och scatters aktiveras i spelet - och självfallet tittar vi närmare på de fyra jackpottar som delas ut i Mega Moolah. Den som har turen på sin sida kan vinna hela 225 000 mynt i det populära spelet från Microgaming.

Mega Moolah slot

Spela Mega Moolah i vårt online casino

Så spelar du på Mega Moolah

Med 5 hjul, 3 rader och 25 vinstlinjer har Mega Moolah ett klassiskt upplägg. Du kan satsa 5 st mynt per linje. Den minsta insats som du kan göra i spelet är 10 öre och den högsta är 62,50 kronor.

Något som kan vara bra att veta är att du inte behöver gå in med den högsta insatsen för att ha chansen att vinna den stora jackpotten i Mega Moolah. Däremot ökar chansen att bonusspelet startar om du gjort en högre insats, men mer om det snart. I Mega Moolah vinner du om du får en kombination av likadana symboler från vänster till höger på en vinstlinje.

Symboler

  • Den lila figuren är spelets scattersymbol.
  • Lejonet fungerar som wild i Mega Moolah och kan ersätta alla andra symboler.  Savannens konung är spelets högst utbetalande symbol.
  • De andra djuren är också högt betande symboler.
  • Spelets lägst betalande symboler är kortleksymbolerna A, K, Q, J och 10.

Vinn free spins och multiplikatorer

Om du får minst 3 scatter symboler blir 15 free spins dina. Dessutom tredubblas din vinst i det här läget. Snurrar du fram minst 3 apor återtriggas dessutom dina free spins. Du får då 15 extra spins. Dessutom är spelet försett med en Wild multiplikator som kan dubbla vinsten. Däremot kan jackpott-spelet inte starta då du befinner dig i free spins-läget. 

Fyra jackpottar

Mega Moolah stoltserar inte bara en jackpott utan hela fyra st: mini, minor, major och Mega Jackpott. Samtliga är progressiva jackpottar. Det betyder att de blir större och större tills en vinnare tar hem hela vinsten. Hur stor den blir vet man alltså inte i förväg, men varje jackpott har dock en grundsumma: 10, 100, 10,000 respektive 1 miljon mynt.

Ett rekord slogs  2018, då låg jackpotten på otroliga  €18,910,668.01. Faktum är att utdelningen tog sig hela vägen till Guinness rekordbok som de högsta slots-vinsten någonsin. Vad krävs då för att man ska få chansen att snurra på jackpotthjulet i Mega Moolah? Faktum är det startar helt automatiskt!

Volatilitet och RTP

Det populära spelet har en återbetalning (RTP) på 94,12%. Spelets volatilitet bedöms som låg vilket betyder att vinsterna delas ut ofta och i en jämn takt.

Spela Mega Moolah på Hajper

Jackpottspel ger dig chansen att vinna miljonvinster. Här på Hajper kan du komma igång att spela på direkten. Vill du testa Mega Moolah så finner du det i vår samling med jackpottspel.  Där hittar du så klart även flera andra spännande spel. Mega Fortune och Mega Fortune Dreams är två NetEnt spel kantade av lyx och jetsetliv. I Hall of Gods är det den nordiska mytologin som står i fokus och vinsterna kan bli gudalika.